Pelasta maailma!


Haluatko pelastaa maailman? Tai ainakin pienen osasen kotinurkilta jälkipolvia varten? Vinkkejä maailman pelasteluun on pyritty lisäilemään resepteihin, mutta tarkempia huomioita kannattaa välillä lueskella ihan ajan kanssa:

Hyvin pienillä valinnoilla saa aikaiseksi paljon hyvää! Keittiöstä käsin voi vaikuttaa positiivisesti kotimaan työllisyyteen, hiilijalanjälkeen ja tietysti omaan ja läheisten hyvinvointiin.

Ympäristöystävällisen syömisen ei tarvitse olla vaikeaa, pienilläkin teoilla voi hillitä ilmastonmuutosta! Eikä vegaaniksi ole pakko ryhtyä, fiksua voi olla ihan vaan tavallinen joustava kasvissyöjä.


Hyviä vinkkejä terveelliseen, taloudelliseen ja ekologiseen syömiseen löytyy edellä listattujen linkkien lisäksi muun muassa selkeältä Syö Hyvää -sivustolta.

Ja jos perheestä tai ystävistä löytyy vannoutuneempia maailmanpelastajia, ei paniikkia! Vinkkejä vaikkapa vegaanin tai fruitaristin ruokkimiseen löytyy esimerkiksi Ruokatiedon sivuilta. Tarkempia käytännön ohjeita vegaanisten raaka-aineiden etsintään löydät Vegaanituotteet.netistä.

Käytännössä on hyvä muistaa, että arjen toistuvilla valinnoilla on kaikkein eniten merkitystä: jos pääosin pyrkii suosimaan esimerkiksi kotimaisia maitotuotteita, on ihan ok ostaa synttärikakun leipomiseen italialaista mascarpone-juustoa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti